NAPIŠTE NÁM:

LaPaz Kladno na kladno@lapaz.cz LaPaz Beroun na beroun@lapaz.cz Více v nabídce O nás

MASÍČKO

755 KUŘECÍ KŘIDÝLKA cca 400g kuřecích křidýlek Kuřecí křidýlka naložená ve směsi koření a česneku restujeme, obalujeme ve speciálním sladko-pikantním glazé a následně dopékáme pod grilem. Podáváme s chipotle salsou. Součástí jídla je již příloha - poloviční česneková bageta. 747 CHORIZO S PANENKOU A KUŘETEM Kuřecí prsa 100g, vepřová panenka 100g Směs proužků z kořeněných kuřecích prsou a vepřové panenky, restovaná společně s měsíčky cibule, Chorizo kořením, pikantní salsou a nakrájenou klobásou. Jako přílohu doporučujeme například grilované brambory nebo mexickou rýži. 751 KRKOVIČKA S CIBULÍ Vepřová krkovička cca 250g Speciálně okořeněný grilovaný steak z vepřové krkovičky poklademe pikantní směsí restované cibule, anglické slaniny a Jalapeňo papriček. Podáváme s oblohou. Doporučujeme s česnekovou bagetou nebo se šťouchanými bramborami. 706 LAPAZ STEAK Steak z hovězí svíčkové 200g Restovaný steak z hovězí svíčkové z mladého býka kořeněný směsí 3 druhů pepře, dochucený česnekovým máslem. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme grilované brambory nebo grilovanou zeleninu. Zkuste ochutnat tento steak se salsou ze sušených rajčat! 753 HOVĚZÍ STEAK SE ZELENÝM PEPŘEM Steak z hovězí svíčkové 200g Steak z hovězí svíčkové z mladého býka podávaný se speciální omáčkou připravovanou ze směsi nakládaného zeleného pepře a smetany. Chuť sladké smetany se skvěle doplňuje s nakládaným zeleným pepřem a vytváří tak „nezapomenutelný“ zážitek. Podáváme s oblohou. Doporučujeme s mexickou rýží. 741 MEDAILONKY S PEPŘOVOU SALSOU Medailonky z hovězí svíčkové 200g Medailonky z hovězí svíčkové restujeme a přeléváme speciální salsou připravovanou ze tří druhů pepře a sladké smetany. Nezapomenutelné! Podáváme s oblohou. Doporučujeme nejlépe s česnekovou bagetou nebo rýží. 735 PANENKA SE SLANINOU A CIBULÍ Vepřová panenka 200g Medailonky z vepřové panenky marinujeme ve směsi koření a hořčice a orestujeme. Podáváme společně s osmaženou cibulí a anglickou slaninou. Ochutnejte případně s některou z našich sals. Podáváme s oblohou. Doporučujeme nejlépe s mexickým bramborem nebo se šťouchanými bramborami. 732 PANENKA S FAZOLKAMI Vepřová panenka 200g Milovníci zelených fazolek si splní svou snovou představu - kořeněné medailonky z vepřové panenky pokladené na směsi zelených fazolek s kousky anglické slaniny a česneku, vše dochuceno speciální pikantní Jalapeňo solí. Podáváme s oblohou. Doporučujeme s bramborem ve slupce s česnekovým dresinkem nebo s grilovanými bramborami.  754 PANENKA S HŘÍBKY Vepřová panenka 200g Kořeněné restované medailonky z vepřové panenky podáváme se směsí hříbků, cibule a jemné smetany. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme pikantní šťouchané brambory nebo mexické brambory. 730 PANENKA S MANGEM Vepřová panenka 200g Ten, kdo miluje jemně pikantní chuť šťavnaté vepřové panenky, bude nadšen kombinací medailonků s okouzlující chutí kořeněného manga ve směsi s cibulí a pikantní salsou Mexicana. Podáváme s oblohou. Svého výběru určitě nebudete litovat a nevšední zážitek si budete chtít příště zopakovat! Doporučujeme s česnekovou bagetou. 749 PANENKA S TYMIÁNEM Vepřová panenka 200g Medailonky z vepřové panenky před vlastním restováním marinujeme ve směsi tymiánu, medového koření a hořčice. Podáváme se snítkou tymiánu a věřte, že jemná chuť panenky ve vás zanechá nezapomenutelný dojem. Podáváme s oblohou. Doporučujeme se šťouchanými bramborami. Nejlépe chutná se salsou ze sušených rajčat. 707 SANTA MARIA DEL RIO Vepřová panenka 200g Medailonky z kořeněné vepřové panenky podáváme na restované kukuřici s anglickou slaninou a s oblohou. Jako přílohu doporučujeme brambor pečený ve slupce s česnekovým dresinkem nebo grilované brambory. 724 SIERRA MADRE Kuřecí prsa 150g Brambory pečené ve slupce 200g Na proužky nakrájená restovaná kuřecí prsa ochutíme pikantní salsou s kečupem a speciálním kořením, poklademe na brambory pečené ve slupce, přidáme žampiony a zalijeme smetanovo-nivovým dresinkem. Podáváme s oblohou. Pozor, příloha je již součástí tohoto jídla! 736 LAPAZ ESPECIAL Kuřecí prsa 100g Vepřová panenka 100g Speciálně okořeněné nudličky z kuřecích prsou a vepřové panenky restované společně s měsíčky cibule a dochucené Jalapeňo solí. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme mexickou rýži nebo šťouchané brambory. 726 VENKOVSKÝ STEAK Krůtí prsa 200g Venkovský steak - to jsou krůtí prsa naložená ve speciálním “mexickém” koření, podávaná se spoustou dozlatova osmažené cibule nakrájené na kolečka. Ochutnejte a určitě nebudete litovat! Doporučujeme s mexickými nebo šťouchanými bramborami. Podáváme s oblohou. Ochutnejte například se salsou ze sušených rajčat. 702 KRŮTÍ STEAK SE ŽAMPIONY Carne Asada de Pavo  Krůtí steak 200g Krůtí steak podáváme se směsí restovaných žampionů, cibule, česneku a smetanovo-nivové omáčky. Zapékáme se sýrem pod grilem a podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme mexické kořeněné brambory nebo třeba grilovanou zeleninu. 750 KOUSKY SAMBA Kuřecí prsa 200g Restované kousky kořeněných kuřecích prsíček obalené v pikantní směsi barbeque salsy, Choluly a kečupu. Pokud milujete Mendézovy jazýčky a přitom dáváte přednost méně pikantním jídlům, jsou Samba kousky volbou přesně pro vás. Podáváme s oblohou. Doporučujeme  s grilovaným bramborem. 716 MENDEZOVY JAZÝČKY Kuřecí prsa 200g Mendezovy jazýčky jsou již více než 13 let tím úplně nejoblíbenějším jídlem v naší restauraci (přestože opravdu nejsou typickým příkladem „mexického“ jídla) a ani vy se pravděpodobně nespletete, vyberete-li si právě toto jídlo. Na proužky nakrájená restovaná kořeněná kuřecí prsa obalujeme ve speciální směsi pikantní salsy a kečupu. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme americké brambory na mexický způsob nebo grilované brambory. 756 KUŘECÍ STEAK S JABLKY Pollo con manzana Kuřecí steak 150g Ochutnejte skvělou kombinaci steaku z kuřecích prsou ochuceného jemně sladce-pikantním glazé v kombinaci s okouzlující chutí jablka, restované cibule a speciálního koření. Podáváme s oblohou. Doporučujeme se šťouchanými bramborami nebo s česnekovou bagetou.   722 PIMPOLLO STEAK Kuřecí steak 150g Kuřecí steak kořeněný speciálním kořením, zalitý jemnou salsou z pikantní Choluly, kečupu a tatarské omáčky, hustě posypaný jemně nastrouhaným sýrem. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme kořeněné americké brambory na mexický způsob nebo mexickou rýží. 709 DE PICO DE GALLO Kuřecí steak 150g Jemně kořeněný kuřecí steak dochucený limetovou šťávou a bylinkovým máslem. Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme mexickou rýži nebo šťouchané brambory.

LOSOS

764 LOSOS S GUACAMOLE Salmón con Guacamole  Filet z lososa 200g Ochutnejte restovaný filet z lososa kořeněný Jalapeňo solí, doplněný guacamole a bylinkovým máslem. Podáváme s oblohou. Jako přílohu zkuste například mexickou rýži nebo grilovanou zeleninu. 765 LOSOS S LIMETOVOU SALSOU Filet z lososa 200g Ochutnejte restovaný filet z lososa doplněný jemnou smetanovo-limetovou salsou, připravovanou z koření, smetany a šťávy z limetek. Podáváme s oblohou. Jako přílohu zkuste například mexickou rýži nebo grilovaný brambor.
Naši partneři:
Přijímáme platební karty a stravenky: